10.00h Cafè de Benvinguda
10.45h Inici tallers (a escollir-ne un en el moment de la inscripció):
- Sala d'Actes – Taller d’aquarel·la en directe. Dr. Laureano Martí, aquarel·lista (Se sortejarà l’obra entre els assistents)
- Sala Hèlios Pardell - L'evolució de la gastronomia i l'impacte a la societat. Sra. Vinyet Capdet, coordinadora d´estudis de cuina i gastronomia al Campus d'Hoteleria i Turisme CETT (entitat col·laboradora).
12.00h Lliurament dels premis dels Concursos Artístics:
- Dibuix i pintura. Tritó de bronze
- Fotografia digital. Premi Vela llatina amb tramuntana
- Narrativa breu. Premi Antoni Mussa
- Poesia. Premi Màrius Torres
13.15h Dinar a la Sala Panoràmica (4ª planta) del Col·legi de Metges de Barcelona. (A escollir el segon plat en el moment de la inscripció)
Primer plat: Pebrots del piquillo farcits d’amanida de fumats
Segon plat a escollir entre:
- Confit d’ànec a l’Occitana
- Llom de bacallà amb samfaina casolana
Postres: Pinya al safrà
15.15 h Trasllat en autocar a la Sagrada Família
16.00 h Visita guiada a la Cripta de la Sagrada Família
Benvinguda: Mossèn Josep Maria Turull.
17.00 h Visita guiada a la Basílica de la Sagrada Família
18.00 h Fi de la Jornada i tornada lliure en autocar als diferents CoM’s
Sessió de pagament: 48 €
Inscripció